banner

Noordvest 38
3111 PH SCHIEDAM
Tel. 010 - 426 31 04

Geopend van
maandag t/m vrijdag
vanaf 12.00 uur,
zaterdag vanaf 17.00 uur.
Zondag gesloten.

JUNI 2017

wifi


Trip advisor

 

VOORGERECHTEN

Crèmesoep van komkommer
afgemaakt met crème fraiche
€ 7,50

Salade Nicoise
verse tonijn, rode ui, paprika en haricots verts
€ 11,50

Coquilles met gamba’s
in wontondeeg en kreeftenjus
€ 14,50

Hollandse garnalen
met een whisky-cocktailsaus
€ 13,50

Gamba’s in knoflook olie
peterselie en afgeblust met citroensap
€ 13,50

Carpaccio van ossenhaas
met Parmezaanse kaas, pancetta en rucola
€ 12,50

Bisque van kreeft
Hollandse garnalen en Armagnac
€ 11,50

Zalmpalet
van gerookte en gemarineerde zalm,
waarbij een honingmosterdsaus
€ 13,50

Terrine van ganzenlever
waarin Moscatel wijn en appel chutney
€ 16,50

Proeverij Noordmolen
Ganzenlever, coquille, gamba, Hollandse garnalen,
gemarineerde zalm, gerookte eendenborst en kwartel
€ 20,50
 


VISGERECHTEN

Rode poon
saus van kurkuma, citroengras en chili-peper
€ 19,50

Zeevruchten op linguini
gamba’s, inktvis, mosselen en Hollandse garnalen
€ 22,50

Medaillons van zeeduivel en coquilles
waarbij een olijf-olie met basilicum en stukjes tomaat
€ 25,–

In roomboter gebakken zeetong
heel of gefileerd
€ 34,50
 


VLEESGERECHTEN

Gebraden hoenderborst
en een sinaasappel-kruidnagel saus
€ 18,50

Lamsbout
langzaam gegaard in eigen jus
€ 22,50

Argentijnse runder ribeye
en een Bearnaise saus
€ 25,50

Tournedos
waarbij een gekonfijte sjalottensaus
€ 27,50



NAGERECHTEN

Crème brûlée
gecombineerd met crème brûlée roomijs
€ 7,50

Panna Cotta van citroen en mint
met lemon-lime sorbetijs
€ 8,50

Drie soorten noten-roomijs
hazelnoot, maple walnoot, pistache roomijs en een mokkasaus
€ 8,50

Chocoladedessert
witte en bruine chocolade mousse met gezouten karamel roomijs
€ 9,50

Flensjes
in sinaasappel-Grand Marniersaus
en vanilleroomijs
€ 10,50

Molendessert
een feestelijke compositie van verschillende nagerechten
€ 12,50

Kaasplateau
een selectie van diverse soorten kaas
€ 13,50

 

 

MENU DE NOORDMOLEN
3 gangen keuzemenu 
€ 32,50
 

VOORGERECHTEN

Mediterraanse salade
Feta kaas, olijven, zongedroogde tomaten en geroosterde paprika 

of

In Corenwijn gemarineerde zalm
met een mierikswortelmayonaise

of

Kalfs fricandeau
afgemaakt met rucola, kapertjes en tomaatjes


HOOFDGERECHTEN

Picanha steak
en een saus van gerookte knoflook en tijm

of

Op de huid gebakken zeebaarsfilet
waarbij een paprikasaus

of

Procureur van het Heyde Hoeve Duroc varken
op oosterse wijze bereidas


NAGERECHTEN

Crème brulée
een traditioneel Frans nagerecht

of

Bavaroise van bosvruchten
gecombineerd met cassis sorbetijs



De gerechten kunnen ook apart besteld worden.

 

[Noordmolen] [Menu] [Lunchkaart] [Wijn] [Plattegrond] [Ons restaurant] [Foto's] [Geschiedenis] [Schiedam]