banner

Noordvest 38
3111 PH SCHIEDAM
Tel. 010 - 426 31 04

Geopend van
maandag t/m vrijdag
vanaf 12.00 uur,
zaterdag vanaf 17.00 uur.
Zondag gesloten.

SEPTEMBER 2019

wifi


Trip advisor

 

VOORGERECHTEN

Romige mosterd-kerrie soep
met creme fraiche
€ 8,50

Parmaham
Gorgonzola, gedroogde tomaat en pijnboompitten
€ 12,50

Gamba’s in knoflookolie
peterselie en citroensap
€ 14,50

Hollandse garnalen
met een whisky-cocktailsaus
€ 14,50

Gebraden kwartel
gerookte ganzenborst en een loempia van gekonfijte eend
€ 13,50

Carpaccio van ossenhaas
met Parmezaanse kaas, pancetta en rucola
€ 12,50

Bisque van kreeft
Hollandse garnalen en brandy
€ 12,50

Zalmpalet
van gerookte en gemarineerde zalm,
waarbij een honingmosterdsaus
€ 14,50

Terrine van ganzenlever
waarin Moscatel wijn en cranberry compote
€ 17,50

Proeverij Noordmolen
Ganzenlever, coquille, gamba, Hollandse garnalen,
gemarineerde zalm, gerookte ganzenborst en kwartel
€ 21,75 


VISGERECHTEN

Op de huid gebakken Doradefilet
en een gerookte paprikasaus
€ 21,50

Geroosterde kabeljauwfilet
bedekt met tomatenpesto
€ 22,50

Gebakken tarbotfilet
en ravioli van coquilles en Hollandse garnalen
€ 27,50

In roomboter gebakken zeetong
heel of gefileerd
€ 34,75
 


VLEESGERECHTEN

Black Angus burger
op brioche brood, bacon, tomaat en boeren cheddar
€ 18,50

Gebraden parelhoenborst
gevuld met eendenlever en een calvadossaus
€ 23,50

Argentijnse runder ribeye
en een Bearnaisesaus
€ 25,50

Lamsfilet
met een kruiden korst en een lamsjus met mint
€ 25,50

Tournedos
en een gekarameliseerde rode wijnsaus
€ 28,50
 


NAGERECHTEN

Crème brûlée
gecombineerd met creme brulee roomijs
€ 8,50

Tiramisu
gecombineerd met vanille-brownie roomijs
€ 9,50

Bavarois van hazelnoot
met walnoot roomijs
€ 8,50

Chocoladedessert
witte en bruine chocolade mousse met Oreo roomijs
€ 9,50

Flensjes
in sinaasappel-Grand Marniersaus
en vanilleroomijs
€ 9,75

Molendessert
een feestelijke compositie van verschillende nagerechten
€ 12,50

Kaasplank
een selectie van diverse soorten kaas
€ 13,50

 

 

MENU DE NOORDMOLEN
3 gangen keuzemenu 
€ 34,50
 

VOORGERECHTEN

Romige mosterd-kerriesoep
met creme fraiche

of

In Corenwijn gemarineerde zalm
met een mierikswortelmayonaise

of

Gerookte entrecôte
gelakt met olijfolie en aceto-balsamico


HOOFDGERECHTEN

Gebraden eendenborst
en een sinaasappelsaus met tijm en kruidnagel

of

Gebakken schelvis
met een kruidige beurre blanc

of

Sous-vide bereide lamsbout
en een Provencaalsesaus


NAGERECHTEN

Creme brulee
een traditioneel Frans nagerecht

of

Drie soorten sorbetijs
met passievruchtsaus




De gerechten kunnen ook apart besteld worden.

 

[Noordmolen] [Menu] [Lunchkaart] [Wijn] [Plattegrond] [Ons restaurant] [Foto's] [Geschiedenis] [Schiedam]