VOORGERECHTEN
Knolselderijsoep waarin croutons en shitake € 9,50
Gamba’s in knoflookolie rode ui, tomaat, peterselie en citroensap € 14,50
Hollandse garnalen met een whisky-cocktailsaus € 16,50
Kalfszwezerik Gegrilde appel en een Calvadossaus € 18,50 Als hoofdgrecht € 28,50
Carpaccio van ossenhaas Parmezaanse kaas, spekjes, gezouten kappertjes en rucola € 14,50
Bisque van kreeft Hollandse garnalen en Cognac € 12,50
Zalmpalet van gerookte en gemarineerde zalm, waarbij een honingmosterdsaus € 15,50
Terrine van ganzenlever En in rode port gewelde pruimen en een kummel-sinaasappelsaus € 21,50
Proeverij Noordmolen Ganzenlever, gamba’s, Hollandse garnalen, gemarineerde zalm, gerookte eendenborstborst en kwartel € 24,50
VISGERECHTEN
Op de huid gebakken dorade filet en een Mediterraanse salsa € 23,50
Geroosterde kabeljauwfilet waarbij een romige mosterd-citroensaus € 24,50
Medaillons van zeeduivel en gamba’s met kruidige olijfolie en zwarte rijst € 29,50
In roomboter gebakken zeetong heel of gefileerd € 42,50
VLEESGERECHTEN
Black Angus burger op brioche brood, bacon, boeren cheddar, coleslaw en drie sausjes € 19,50
Gebraden eendenborst en een honing-tijmsaus € 24,50
Kalfs entrecote gegrilde courgettes en een Madeirasaus waarin gedroogde tomaten € 28,50
Argentijnse runder ribeye (250gram) en een cognac-pepersaus € 29,50
Tournedos (200gram) en een gekarameliseerde rode wijnsaus waarin gekonfijte sjalottjes € 32,50
NAGERECHTEN
Crème brulée gecombineerd met caramelita roomijs € 9,50
Tiramisu gecombineerd met hazelnoot roomijs € 12,50
Citroen-Limoncello cheesecake en een limoen sorbetijs € 12,50
Chocoladedessert witte en bruine chocolade mousse met stracciatella roomijs € 13,50
Flensjes in sinaasappel-Grand Marniersaus en vanilleroomijs € 12,50
Molendessert een feestelijke compositie van verschillende nagerechten € 14,50
Kaasplank een selectie van diverse soorten kaas € 16,50
|